Με αντίπαλο την Δάφνη Αγίου Δημητρίου ρίχνεται η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού στην μάχη των πλέι – οφ της Α1 (2/5 – 16:00)

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος χωρίς να γνωρίσει την ήττα και φέτος, ο Ολυμπιακός μπαίνει στα πλέι οφ της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (02/05, 16:00) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης. Πριν ένα μήνα κατέκτησαν για τρίτη συνεχόμενη φορά το Κύπελλο Ελλάδος και σκοπός τους είναι να ολοκληρώσουν τη χρονιά με το τρίτο σερί νταμπλ του τμήματος από την επανίδρυσή του.

Η σειρά με την Δάφνη ξεκινάει με 2-0 για τον Ολυμπιακό, από τις νίκες του Θρύλου στην κανονική διάρκεια επί της ομάδας του Αγίου Δημητρίου και η πρόκριση στους τελικούς επιτυγχάνεται στις τρεις νίκες.

Εκτός από το παιχνίδι θα είναι η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας για το γόνατό της.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την Δάφνη Αγίου Δημητρίου: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπα

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24