Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για την επόμενη ημέρα στο Ελληνικό μπάσκετ...

Αναλυτικά: «Σήμερα η απερχόμενη (και στις 31/3 έκπτωτη πλέον) διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να μεθοδεύσει τη νεκρανάστασή της.

Μετά την καθολική παρέμβασή μας, τα σχέδια της ματαιώθηκαν.

Σωματεία- Μέλη της Γενικής Συνέλευσης προσέφυγαν σήμερα στη Δικαιοσύνη για ορισμό νόμιμης προσωρινής διοίκησης, κάνοντάς μου την ύψιστη τιμή να με προτείνουν ως προσωρινό Πρόεδρο.

Παράλληλα προτάθηκαν για μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, ακόμη 18 άτομα με αδιαμφισβήτητη ιστορία και προσφορά στην ελληνική καλαθοσφαίριση ως προσωρινή διοίκηση.

Σκοπός όλων μας είναι πλέον να οδηγήσουμε επιτέλους σε ήρεμα νερά το καράβι του ελληνικού μπάσκετ, διασφαλίζοντας την ενότητα και την ομαλότητα με αποκλειστικό στόχο τη νόμιμη και όσο το δυνατόν συντομότερη διενέργεια των εκλογών.

Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις άλλων υποψηφίων και μη, θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στις συντεταγμένες πολιτείες και δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24