Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 2 ώρες 46 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό των 35 χιλιομέτρων βάδην, η 38χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 2 ώρες 46 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Η Ντρισμπιώτη ήταν επικεφαλής της κούρσας από νωρίς και κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση.

Στη δεύτερη θέση έμεινε η Γκονζάλες από την Ισπανία και τρίτη ήταν η Μανταράζ από την Ουγγαρία.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του βάδην είχε μείνει στην 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον, αλλά στο Μόναχο ήταν εκπληκτική και με την ελληνική σημαία στα χέρια, τερμάτισε πρώτη στο αγώνισμά της, για το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2022.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24