Με στόχο να κάνουν το «πέντε στα πέντε», να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα και να βρεθούν στο +5 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Το κλίμα στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού είναι άριστο και όλοι είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για να κάνουν ό,τι πρέπει.

Με στόχο να κάνουν το «πέντε στα πέντε», να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους στο πρωτάθλημα και να βρεθούν στο +5 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κι όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο από την κάμερα των καναλιών Novasports, η τελευταία προπόνηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Το έβλεπε κανείς στις αντιδράσεις των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και στις συζητήσεις που είχαν με τον Πέδρο Μαρτίνς. Όλοι μαζί, ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο. Ένα ακόμα τρίποντο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24