Ο διαχωρισμός της Euroleague σε δύο ομίλους, οι νέες ομάδες και η θέση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, δείτε όλες τις αλλαγές που αποκαλύπτουν οι Σέρβοι.

Η Euroleague ετοιμάζεται για μια ιστορική αλλαγή, με τον διαχωρισμό των ομάδων σε δύο ομίλους, στα πρότυπα του NBA.

Σύμφωνα με τα σερβικά μέσα, η διοργάνωση σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων και να τις χωρίσει σε Ανατολή και Δύση. Με στόχο τη μείωση των ταξιδιών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Euroleague: Οι… ραγδαίες αλλαγές που αποκαλύπτουν οι Σέρβοι!
Euroleague: Οι… ραγδαίες αλλαγές που αποκαλύπτουν οι Σέρβοι!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρώτο βήμα είναι η επιστροφή των ρωσικών ομάδων, όταν τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ αναμένεται να επιστρέψουν στη διοργάνωση. Ενώ νέα προσθήκη θα είναι η Χάποελ Τελ Αβίβ. Με αυτό το σενάριο, ο «ανατολικός» όμιλος θα περιλαμβάνει τις εξής ομάδες: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φενέρ, Εφές, Ερυθρό Αστέρα, Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χάποελ Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ζαλγκίρις σε πρώτη φάση.

Αντίστοιχα, στον «δυτικό» όμιλο θα τοποθετηθούν οι ισπανικές, γαλλικές, ιταλικές και γερμανικές ομάδες. Ενώ υπάρχει ενδιαφέρον να ενταχθεί και κάποια ομάδα από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο στόχος είναι η δημιουργία ενός πιο εμπορικού προϊόντος, με λιγότερη καταπόνηση για τους αθλητές και περισσότερα ντέρμπι σε κάθε όμιλο. Οι εξελίξεις «τρέχουν» και η Euroleague ετοιμάζεται να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Αναλυτικά όσα αναφέρουν για τη Euroleague:

«Όλα αυτά αλλάζουν, αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τελειώσει. Την ίδια ώρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ζενίτ θα επιστρέψουν. Δεν γίνεται να είναι η ΤΣΣΚΑ μόνο από την Ρωσία με τέτοιες επενδύσεις. Πιστεύω ότι θα είναι τουλάχιστον δύο ομάδες από το ξεκίνημα. Είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος όμιλος θα είναι ο πιο ισχυρός. Θα υπάρχει ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν, οι Έλληνες, οι Τούρκοι και θα προστεθούν και οι Ρώσοι», ανέφερε ο Μπέριτς.

Ο έτερος συμμετέχων στο podcast, Νεμπόισα Τοντόροβιτς, πρόσθεσε: «Δύο σερβικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Φενέρ και η Εφές. Θα είναι εκεί η Μακάμπι, η Ζαλγκίρις, πιθανότατα η Χάποελ Τελ Αβίβ και δύο ρωσικές ομάδες».

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24