Το πόλο των Ανδρών του Ολυμπιακού ρίχνεται στην "μάχη" της Ευρώπης με στόχο να μαγέψει για τρίτη σερί χρονιά όλο τον κόσμο του πόλο, ξεκινώντας από την έδρα της Γιαντράν (07/10 στις 20:00).

Οι πρωταθλητές του 2018 και φιναλίστ του 2019, επιστρέφουν στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ξεκινάνε το “ταξίδι” τους από την έδρα της Γιαντράν, απόψε (07/10) στις 20:00. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θέλει να κάνει μία ιδανική πρεμιέρα στους ομίλους του LEN Champions League και άπαντες είναι πανέτοιμη για νίκη μέσα στο Σπλίτ.

Ο Θοδωρής Βλάχος έχει στην διάθεσή του, όλους τους αθλητές του, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Κροατία με μοναδικό στόχο να βρεθούν για τρίτη σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Μαριγκόνα φωτογραφήθηκε με τον Μπαρτζώκα στο Ρέντη! (pics & vids)
Η Μαριγκόνα φωτογραφήθηκε με τον Μπαρτζώκα στο Ρέντη! (pics & vids)

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24