Η ΕΟΚ ανάρτησε ένα βίντεο με στιγμές από την προετοιμασία που κάνει η Εθνική ομάδα, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει μπει από χτες σε ρυθμούς προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία στο ΟΑΚΑ. Αυτή γίνεται καθώς έχουμε μπροστά μας τις αναμετρήσεις απέναντι σε Βέλγιο και Λετονία, στο Ηράκλειο.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν και άνθρωποι της ΕΟΚ, οι οποίοι βιντεοσκόπησαν μερικές στιγμές από την προπόνηση και στη συνέχεια ανάρτησαν ένα μικρό βιντεάκι στο επίσημο κανάλι τη ομοσπονδίας.

Συμμετείχαν 16 παίκτες συνολικά, μεταξύ αυτών κι ο Τζόρτζ Πάπας του Θρύλου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24