Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Βολτυράκης έχει επιλέξει 16 πολίστες για τη συγκεκριμένη αποστολή.

Αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (19/8) για το Κραγκούγιεβατς της Σερβίας (8:00, μέσω Βελιγραδίου) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών προκειμένου να πραγματοποιήσει κοινό καμπ με τους Σέρβους, μέχρι τη Δευτέρα (23/8), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πράγας (28/8-5/9).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Βολτυράκης έχει επιλέξει 16 πολίστες για τη συγκεκριμένη αποστολή. Είναι οι: Γιάννης Κεχαλάρης, Κωνσταντίνος Μόκκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Δημήτρης Παναγιώτης Σγουρίδης, Φίλιππος Κουγιούνης, Αναστάσης Μυρίλος, Άδωνις Βλάσσης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μανώλης Ανδρεάδης, Σταμάτης Κουτρουλάκης, Αλέξανδρος Παππάς, Βαγγέλης Πούρος, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Νίκος Γκίλλας, Δημόκριτος Ζουρίδης.

Την ομάδα θα συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Βολτυράκης, ο συνεργάτης του Μάριος Κάσδαγλης και ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος.

Δείτε την κλήρωση της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο ΕΔΩ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24