Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες σήμερα και ελπίζουμε να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Αγωνιστική μέρα για πέντε διεθνείς του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, σήμερα τα «ερυθρόλευκα» βλέμματα εκτός από την εθνική Ελλάδος, είναι στραμμένα και στο Μαυροβούνιο λόγω του Στέφαν Γιόβετιτς.

Συνολικά σήμερα, οι παίκτες του Θρύλου που έχουν ματς είναι πέντε:

Παναγιώτης Ρέτσος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Στέφαν Γιόβετιτς

Είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες για αυτή τη διακοπή. Στα επόμενα 24ωρα, θα επιστρέψουν στο Ρέντη. Εκεί όπου θα μπουν και πάλι σε πρόγραμμα προπονήσεων με την ομάδα.

Ακολουθεί ντέρμπι με την ΑΕΚ και ευρωπαϊκό ματς με τη Φράιμπουργκ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24