Όπως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έτσι και ο Σαντιάγκο Έσε περιμένει πολύ διαφορετικό ματς αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΚ.

Άλλο ματς περιμένει την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ και ο Σαντιάγκο Έσε. O οποίος τόνισε βέβαια ότι και σε αυτό ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη. Προκειμένου να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά του από τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έσε:

Μεντιλίμπαρ: «Τελείως διαφορετικό παιχνίδι της Κυριακής»
Μεντιλίμπαρ: «Τελείως διαφορετικό παιχνίδι της Κυριακής»

«Νομίζω πως το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι τελείως διαφορετικό. Θα το δουν σαν μια ρεβάνς, θα είναι στο γήπεδο τους, θα είναι για διαφορετική διοργάνωση και το πρόσωπο της ΑΕΚ θα είναι τελείως διαφορετικό. Σίγουρα θα θέλουν πολύ να μας κερδίσουν μπροστά στον κόσμο τους. Για αυτό και εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω ότι έγινε την Τετάρτη και να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα.

Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους. Πρέπει να καταλάβουμε πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Ότι έγινε, έγινε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να σκεφτούμε πως τώρα παίζουμε για το πρωτάθλημα. Στο πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση και χρειαζόμαστε πολύ τους τρεις βαθμούς. Θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι ώστε να αυξήσουμε την διαφορά μας».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24