Ο Ολυμπιακός, στην προσπάθεια προώθησης του Αθλητισμού, μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Sport “Sports&Diabetes”, διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και αθλητικών events.

Για ακόμα μια χρονιά ο Ολυμπιακός προωθεί την σημασία του αθλητισμού μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Sport “Sports&Diabetes”, διοργανώνοντας μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και αθλητικών events με τη συμμετοχή προπονητών, γυμναστών και αθλητών κάθε ηλικίας.

Επίσης, ο Ολυμπιακός συμβάλλει στη συγγραφή ειδικού εγχειριδίου που αφορά τα άτομα με διαβήτη τύπου Α’ και την συμμετοχή τους στην αθλητική δραστηριότητα και στην παρούσα φάση διεξάγεται ηλεκτρονικά έρευνα που αφορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άτομα με διαβήτη κατά την άσκηση αθλητικής δραστηριότητας (https://www.surveymonkey.com/r/M2NFHTZ).

Τον Μάιο του 2022, θα διοργανωθεί στον Πειραιά ένα SportCamp για άτομα με διαβήτη με την συμμετοχή προπονητών και ατόμων με διαβήτη από τις χώρες προέλευσης των λοιπών συμμετεχόντων συλλόγων (Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λάτσιο, Χασκ Μλάντοστ, Βίνερ και Διεθνής Ομοσπονδία Ατόμων με Διαβήτη).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24