Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επιστροφή στο «Ναό» σχεδόν ένα μήνα μετά.

Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την όγδοη αγωνιστική της Super League. Σχεδόν ένα μήνα μετά, λοιπόν, ο Θρύλος επιστρέφει στο «σπίτι» του. Την τελευταία φορά που έπαιξαν οι Πειραιώτες στο «Ναό» ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έκτοτε έδωσαν δυνατά παιχνίδια μακριά από τον Πειραιά.

Απόψε, όμως, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «κάστρο» του. Με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να στέλνει το μήνυμα της μέσω των social media. Συγκεκριμένα, κατά την άφιξη της αποστολής του Θρύλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε σε story στο Instagram: «Επιτέλους πίσω στο σπίτι».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24