Η Κ15 του Θρύλου νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο εντός έδρας.

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού, η οποία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ατρόμητο επικρατώντας με 2-0 για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαγεωργίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο, όταν στο 34′ ο Παναγόπουλος με όμορφη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έκανε σωστή διαχείριση και δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Ατρόμητο.

Επόμενη αναμέτρηση και τελευταία πριν το Final Four για τους Παίδες είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Σπέρτος): Ταβουλάρης, Κωστής, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος (53′ Φαρίνης), Γορανίτης, Αγγελόπουλος (67′ Μιχαηλίδης), Παπαγεωργίου (67′ Καψιώτης), Λαζαρίδης (62′ Γεωργίου), Παναγόπουλος (53′ Θεοχάρης).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24