Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τη Ναντ και επιστρέφουν στη δουλειά μαζί με τους παίκτες της ομάδας.

Όπως είπαμε, ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ήταν κακός. Όμως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και για αυτό τον λόγο πιάσανε από σήμερα δουλειά.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες με τη Ναντ, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης και κυρίως κάνανε θεραπεία για να είναι έτοιμοι για το κυριακάτικο παιχνίδι με το Βόλο.

Εικόνα ΣΟΚ σε εφημερίδα της Κρήτης προκαλεί σάλο πριν τον τελικό!
Εικόνα ΣΟΚ σε εφημερίδα της Κρήτης προκαλεί σάλο πριν τον τελικό!

Οι υπόλοιποι, που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ή ήταν εκτός αποστολής, δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς. Ο Κορμπεράν έχει καλό υλικό στη διάθεση του, όμως φαίνεται ότι η ομάδα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη. Υπομονή και δουλειά, είναι οι δύο λέξεις που πρέπει να σταθούν στην ομάδα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24