Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να καταγράφει προσωπικά επιτεύγματα στην Basket League.

Ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει να καταγράφει προσωπικά επιτεύγματα στην Basket League. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου, μάζεψε 8 από τα 50 ριμπάουντ των «ερυθρόλευκων» και με αυτά σημείωσε ένα προσωπικό επίτευγμα. Έφτασε τα 1.383 ριμπάουντ καριέρας στην Basket League πιάνοντας στην 19η θέση της σχετικής λίστας τον Δήμο Ντικούδη.

Ακόμη, ο Γιώργος Πρίντεζης, με την 344η εμφάνιση του στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Νίκο Οικονόμου και μοιράζεται την 24η θέση της αντίστοιχης λίστας, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο του Περιστερίου.

Ενδιαφέρουν κι αυτά…

*Ο Ζακ ΛεΝτέι έγινε ο 1ος παίκτης του Ολυμπιακού και ο 9ος συνολικά της φετινής Basket League που έφτασε σε «νταμπλ-νταμπλ» με 10 πόντους και 12 ριμπάουντ.

*Οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν το παιχνίδι έχοντας 50 ριμπάουντ που είναι ρεκόρ της φετινής Basket League.

*Με τους τρεις πόντους του, ο Βασίλης Τολιόπουλος έφτασε τους 200 στην κατηγορία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24