Στην ομάδα όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο παρελθόν, επέτρεψε η Ασημίνα Νικολογιάννη.

Στην ομάδα όπου γαλουχήθηκε, επέστρεψε η Ασημίνα Νικολογιάννη. Η νεαρή πρώην ακραία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού υπέγραψε στην ομάδα του Μαρκόπουλου, εκεί όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο παρελθόν.

Να αναφέρουμε, πως η Νικολογιάννη στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκε ως δανεική στην Ολυμπιάδα της Κύπρου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24