Μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει επανέλθει δυναμικά και είναι εκ των κορυφαίων του Θρύλου!

Από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο πέτυχε 12 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δείχνει ότι μπορεί ξανά να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην άμυνα και στην επίθεση του Θρύλου.

Μάλιστα, το ματς του Θρύλου με την ΑΕΚ αποτέλεσε μία δυνατή προπόνηση για τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του αγώνα με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την Basket League, ο «Μίλου» δεν βρισκόταν στο 100%. Ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται πιο έτοιμος και σίγουρα θα έχει κομβικό ρόλο στο ντέρμπι της Παρασκευής (8/11, 21:15) στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός χρειάζεται όλους τους παίκτες και με τον Μιλουτίνοφ να επιστρέφει δυναμικά, οι Πειραιώτες γίνονται ακόμα πιο ισχυροί, καθώς μην ξεχνάμε ότι σε αυτή τη θέση, διαθέτει και τους εκπληκτικούς Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24