Ο Γκιλμούρ έπαιξε για Ολυμπιακό, αλλά τελικά δεν προχώρησε...

Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή για την Μπράιτον, με τους «γλάρους» να αποκτούν τον Σκοτσέζο μέσο, Μπίλι Γκίλμουρ, ο οποίος είχε γραφτεί για τον Ολυμπιακό.

Οι μεταγραφές την τελευταία ημέρα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με την Μπράιτον να είναι μια από τις ομάδες της Premier League που ενισχύεται. Συγκεκριμένα οι «γλάροι» έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη δίνοντας εννέα εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Μπίλι Γκίλμουρ για την επόμενη τετραετία.

Ο 21χρονος Σκοτσέζος που είχε γραφτεί για τον Ολυμπιακό, ανήκε στην Τσέλσι από το 2019, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νόριτς η οποία υποβιβάστηκε από την μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας. Είναι διεθνής με την Εθνική Σκωτίας με την οποία έχει 15 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Νησί.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24