Και επαγγελματικά πλέον θα ασχολείται με την πυγμαχία ο Χορβαλάκος.

Στο Σύνδεσμο Επαγγελματικής Πυγμαχίας εντάχθηκε ο Γιώργος Χορβαλάκος.

Ο πυγμάχος -και πρωταθλητής- του Ολυμπιακού εκμεταλλεύεται την αλλαγή στον κανονισμό και επιλέγει να αξιοποιήσει το δικαίωμά του να αγωνιστεί και ερασιτεχνικά και επαγγελματικά με την πυγμαχία.

Με ανάρτησή του στα social media ο Χορβαλάκος δήλωσε τα εξής: «Με τούς προπονητές μου, Λευτέρη Λειβάδη και Πέτρο Γεωργοβρεττάκο, δίπλα μου και γνωρίζοντας τον άνθρωπο πίσω από τον ΣΕΠ, τον Γιώργο Στεφανόπουλο, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα για το ήθος, την αγάπη, τις επιτυχίες και την προσφορά του στο άθλημα, είμαι έτοιμος για την πρόκληση».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24