Νέο ποστάρισμα από τον Γιαν Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ με 1-0 χάρις σε γκολ του Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Μία νίκη που βοήθησε την ομάδα να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να περιμένει τον τελικό κυπέλλου, για να δει αν θα παίξει στο Γιουρόπα ή το Κόνφερενς. Ο Γιαν Εμβιλά, ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο χθεσινό ματς.

Ο ίδιος έκανε το δικό του ποστάρισμα, ανέφερε ότι ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό.

Δείτε την ανάρτησή του:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24