Ένα από τα σημαντικά γρανάζια στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ο Γιαν Εμβιλά μίλησε μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με μια νίκη στην έδρα σου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, θεωρώ πως αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και κυνηγήσαμε τη νίκη από την αρχή. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που η πρώτη μου παρουσία σε Champions League συνδυάστηκε με νίκη, αλλά θα πρέπει να εστιάσουμε τώρα στην προετοιμασία μας για την Πόρτο».

Επίσης για την προσαρμογή του είπε: «Νιώθω πολύ καλά, με έχουν βοηθήσει όλοι να προσαρμοστώ. Οι καλές εμφανίσεις και οι νίκες μού δίνουν αυτοπεποίθηση. Όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ και να εστιάσω σε αυτό που ξέρω καλά, το ποδόσφαιρο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24