Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του αριστερού μπακ Ραμόν στη Κουιάμπα και ο Βραζιλιάνος επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Η Κουιάμπα ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του αριστερού μπακ Ραμόν. Μιας και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο εξαγοράς του παίκτη, αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στον Ολυμπιακό.

Ο Ραμόν επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, πιθανότατα για να δοθεί δανεικός ή με κανονική μεταγραφή σε άλλη ομάδα.Από τη στιγμή που ο Χοσέ Λουίς Μενιτλίμπαρ έχει εισηγηθεί την απόκτηση αριστερού μπακ, κατά πάσα πιθανότητα δε θα ασχοληθεί με τον 23χρονο Βραζιλιάνο.

Ο Ραμόν αγωνίστηκε σε 30 αγώνες με τη Κουιάμπα, σημειώνοντας 2 γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Δεν έφτανε, όμως, για το σύλλογο, που υποβιβάστηκε στη Serie B.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24