Αυτά δήλωσε η Ελευθερία Πλευρίτου, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη ΝΕ Πατρών.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται το Σάββατο (13/11) στις 16:00 στο Παπαστράτειο τη ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη ΝΕ Πατρών, η Ελευθερία Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου: Το απόλυτο «ερυθρόλευκο» δώρο για τα 100 χρόνια του Θρύλου!
Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου: Το απόλυτο «ερυθρόλευκο» δώρο για τα 100 χρόνια του Θρύλου!

 «Επιτέλους ήρθε η στιγμή να παίξουμε στην πισίνα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας. Κάτι που μας είχε λείψει τόσο καιρό αφού οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες εξαιτίας της πανδημίας. Το παιχνίδι είναι χαμηλής δυναμικότητας αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε  με σεβασμό κάθε αντίπαλο. Θέλω να προσκαλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν για ακόμα μια φορά».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24