Ο Μίτσελ δεν έχει «ανοίξει τα χαρτιά του» και παίζεται μία θέση στην κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (αύριο στις 16:00). Ο Ισπανός τεχνικός έχει ακόμα ενδοιασμούς για την ενδεκάδα, με τους Σισέ, Σωκράτη, Εμβιλά και Μπιέλ να είναι οι μόνοι που φαίνεται πως έχουν εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα.

Ένα δίλημμα που υπάρχει, είναι για την κορυφή της επίθεσης με τους Μπακαμπού και Ελ Αραμπί να διεκδικούν φανέλα βασικού. Ο Μαροκινός, θα πρέπει να ξεκινήσει βασικός την Πέμπτη με την Κάραμπαχ, καθώς ο Ουί-Τζο φαίνεται πως δεν θα είναι έτοιμος 100%. Και το ερώτημα είναι το εξής.

Ξεκινάει αύριο ο Γιουσέφ για να έχει ρυθμό και γίνεται αλλαγή στο δεύτερο μέρος; ‘Η ξεκινάει ο Μπακαμπού και περνάει για λίγα λεπτά στο δεύτερο μέρος ο Ελ Αραμπί;

Σίγουρα όποιον και να επιλέξει ο Μίτσελ, θα ξέρει πως έχει ένα «κανόνι» στην κορυφή της επίθεσης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24