Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να ξεκουράσει τον Μουσταφά Φαλ και τον άφησε εκτός δωδεκάδας για το ματς με τον Άρη.

Ώρα το «ΣΕΦ» να υποδεχτεί άλλο ένα ματς πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (29/01, 19:15) τον Άρη για την τη 14η αγωνιστική της Basket League και προφανώς σκοπός της ομάδας είναι να συνεχίσει το απόλυτο.

Μετά το δύσκολο διπλό στο Περιστέρι, ο Θρύλος επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη Euroleague. Το σημερινό ματς θα είναι ένα… ξεμούδιασμα και μία προετοιμασία για την πολύ απαιτητική διαβολοβδομάδα που ακολουθεί, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν την Τρίτη με τη Φενέρμπαχτσε εκτός και την Παρασκευή με την Εφές εντός.

Σοβαρά τώρα; – Οι… Παναθηναϊκοί με μπλουζάκι «Euroleague Mafia»!
Σοβαρά τώρα; – Οι… Παναθηναϊκοί με μπλουζάκι «Euroleague Mafia»!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που έπρεπε να αφήσει έναν ξένο εκτός δωδεκάδας, άφησε τον Μουσταφά Φαλ, για να μπορέσει ο Γάλλος σέντερ να ξεκουραστεί.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24