Εκτός των πλάνων για το σημερινό ματς, με αντίπαλο την Ντουντελάνζ, για τον Πέδρο Μαρτίνς, έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Λουξεμβούργο – Αποστολή : Φώτης Ρουμελιώτης

Δύο ποδοσφαιριστές «έκοψε» ο Πέδρο Μαρτίνς για να βγάλει την τελική 18άδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Πρόκειται για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη και τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Νάτχο, Γκιλιέρμε, Χριστοδουλόπουλος, Τουρέ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24