Το μέρος όπου θα συναντηθούν για να μπουν στο γήπεδο, οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Τσεχία.

Όπως ενημέρωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το σημείο συνάντησης των φιλάθλων των Πειραιωτών, θα είναι στο market place.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας που θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με τη Βικτόρια στο Πλζεν: Έπειτα από εντολή της αστυνομίας του Πλζεν, το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που ταξίδεψαν μεμονωμένα για τον αγώνα με τη Βικτόρια, θα είναι στο market place, στις 16:00 (τοπική ώρα).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24