Εκεί θα παρακολουθήσουμε το ματς του Ολυμπιακού για το Γιουρόπα Λίγκ

Την πρώτη του αναμέτρηση κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ δίνει την Πέμπτη (14/2) ο Ολυμπιακός.

Το ματς κόντρα στους Ουκρανούς θα ξεκινήσει στις 19:55 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της COSMOTE. Πιο συγκεκριμένα από τη συχνότητα του COSMOTE SPORT 2HD, που θα μεταφέρει ότι συμβεί μέσα αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Πριν το ματς υπάρχει και η σχετική εκπομπή Γιουρόπα Λιγκ Σόου η οποία θα ξεκινήσει τη μετάδοσή της στις 18:00 για όλο το ρεπορτάζ πριν τη «συνάντηση» των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με τον Ανδρέα Παλομπαρίνι.

Τον αγώνα θα περιγράψει ο Γιώργος Θαναηλάκης ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Ποστ Γκέιμ Σόου με δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24