Το απόγευμα της Πέμπτης (22/4, 16:00) εκδικάζεται η προσφυγή για την εκλογή του Φιλιππούση ως εκτελεστικού γραμματέα.

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, και συγκεκριμένα στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα εκδικαστεί η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός.

Φυσικά αναφερόμαστε στην απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία επέλεξε τον Ιάκωβο Φιλιππούση, ως εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας.

Η προσφυγή έχει κατατεθεί από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Αγραφιώτη, για λογαριασμό του συλλόγου.

Η πλευρά του Ολυμπιακού επισήμανε πως για να εκλεγεί κάποιος ως εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, θα πρέπει να έχει προταθεί από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Όμως, ο νυν πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης απείχε από τη διαδικασία και την πρόταση για τον Φιλιππούση. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της εν λόγω απόφασης. Σημειώνοντας πως έχει γίνει παράβαση του καταστατικού και των κανονισμών.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24