Με βαριές ποινές πλήρωσαν Πασχαλάκης, Κάρμο, Μαρσιάλ και Μουκουντί τις εντάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή.

Το επεισοδιακό φινάλε του ντέρμπι ΟλυμπιακόςΑΕΚ είχε τελικά και τις ανάλογες… συνέπειες. Η Super League ανακοίνωσε τις ποινές για τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις συμπλοκές μετά το τελευταίο σφύριγμα, και η «καμπάνα» είναι βαριά. Ο Πασχαλάκης, ο Κάρμο από τον Ολυμπιακό και οι Μαρσιάλ και Μουκουντί από την ΑΕΚ τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές για βιαιοπραγία, όπως ορίζει το σχετικό άρθρο του κανονισμού.

Όπως προκύπτει από το Φύλλο Αγώνα, το οποίο συνέταξε ο Ιταλός διαιτητής Κολόμπο, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή γροθιών και επιθετική συμπεριφορά. Πράξεις που επέφεραν την αποβολή τους και τώρα επιφέρουν και την πρόωρη ολοκλήρωση της παρουσίας τους στο πρωτάθλημα.

Για τους παίκτες της ΑΕΚ, η ποινή ουσιαστικά σημαίνει ότι χάνουν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των playoffs. Από την άλλη, οι Πασχαλάκης και Κάρμο του Ολυμπιακού θα χάσουν τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Αλλά θα είναι διαθέσιμοι για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου.

Επιπλέον, από μία αγωνιστική τιμωρήθηκαν ο Ματίας Αλμέιδα και ο βοηθός του, Ντάνιελ Βέγκα, για την αποβολή τους στον πάγκο. Η συγκεκριμένη ποινή αφορά μόνο το φύλλο αγώνα και όχι την παράλληλη εκδίκαση της υπόθεσής τους από το πειθαρχικό όργανο της Super League, που θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

Η ΔΕΑΒ έχει ήδη καλέσει σε ακρόαση για τις 22 Απριλίου τους οκτώ ποδοσφαιριστές που αναφέρονται στο ΦΑ, καθώς και τον προπονητή της ΑΕΚ. Γεγονός που δείχνει ότι η υπόθεση δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24