Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του ζευγαριού την ημέρα της βάφτισης του γιου τους.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη βάφτιση του Πάρη, γιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ινφλουένσερ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του ζευγαριού την ημέρα της βάφτισης του γιου τους. Ο μικρός που έγινε γνωστός μέσα από τα βίντεο της μαμάς του ως «νουνίτο» πλέον θα πάρει το όνομα Πάρης.

Πήρε… φωτιά το Instagram με τη Χριστίνα Ορφανίδου
Πήρε… φωτιά το Instagram με τη Χριστίνα Ορφανίδου

Μπορεί πλέον να μην είναι γείτονες και ο καθένας να τρέχει με τις δουλειές τους αυτή την περίοδο. Η φιλία τους όμως παραμένει ανεπηρέαστη.

Για την ημέρα της βάφτισης του μικρού Πάρη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέλεξε ένα ασύμμετρο μίνι black dress. Και το συνδύασε με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρώμα χρυσό και στολισμένα με πετράδια.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24