Τις διακοπές του στη χώρα μας πραγματοποιεί ο Πορτογάλος πρώην ερυθρόλευκος.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε δεν ξεχνάει τη χώρα μας, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων (ο Πορτογάλος δεν ήταν στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος), βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στη χώρα που ουκ ολίγες φορές έχει δείξει πως δε ξεχνάει και αγαπάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας, συναντώντας παλιούς φίλους και συνεργάτες από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό, γεμίζοντας μπαταρίες για την επανέναρξη της Πρέμιερ Λίγκ, αφού μετά από τόσους μήνες που βρισκόταν στα «pits» λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, πλέον δείχνει υγιής έτοιμος να λάμψει ξεκινώντας και βασικός στο προηγούμενο παιχνίδι των «Λύκων».

Ποντένσε

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24