Ο διαιτητής Βεργέτης αγνόησε τη δεύτερη κίτρινη του Μλαντένοβιτς, επιτρέποντας στον ΠΑΟ να συνεχίσει με έντεκα παίκτες στο γήπεδο.

Διαιτητική εύνοια ΠΑΟ: Ο Μλαντένοβιτς έπρεπε να αποβληθεί

Για ακόμη μία φορά, η διαιτησία δείχνει… ιδιαίτερη ανοχή στον Παναθηναϊκό, αποφεύγοντας να τιμωρήσει με δεύτερη κίτρινη κάρτα έναν ποδοσφαιριστή του, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ξεκάθαρη παράβαση.

Το αντιαθλητικό μαρκάρισμα που… «αγνοήθηκε»

Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μλαντένοβιτς έκανε ένα πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον Χάρη Μαυρία του Παναιτωλικού, χρησιμοποιώντας τον αγκώνα του. Ο παίκτης των γηπεδούχων έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος, αλλά η αντίδραση του διαιτητή Βεργέτη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ολυμπιακός: Ποια η κατάσταση των Ελ Κααμπί και Όρτα – Πόσο θα λείψουν;
Ολυμπιακός: Ποια η κατάσταση των Ελ Κααμπί και Όρτα – Πόσο θα λείψουν;
  • Αντί να καταλογίσει το φάουλ, έδωσε απλά… πλάγιο άουτ.
  • Παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος αριστερός μπακ είχε ήδη δεχθεί κίτρινη στο 20ο λεπτό, η δεύτερη κάρτα δεν βγήκε ποτέ από το τσεπάκι του διαιτητή.
  • Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να αγωνίζεται με πλήρη ενδεκάδα, όταν κανονικά έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες.

Επαναλαμβανόμενα… «λάθη» υπέρ του Παναθηναϊκού

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαιτητικές αποφάσεις δείχνουν ευνοϊκή μεταχείριση προς την ομάδα του Ρούι Βιτόρια. Το γεγονός ότι ξεκάθαρες κίτρινες κάρτες δεν δίνονται, αποδεικνύει πως γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην απομακρυνθούν οι «πράσινοι» από την κορυφή της βαθμολογίας.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24