Πηγές της ΝΔ ανέφεραν ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρέπεμψε τον Αυγενάκη στην επιτροπή Δεοντολογίας με αίτημα τη διαγραφή του για το βίαιο περιστατικό στο αεροδρόμιο.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ, με αίτημα τη διαγραφή του, παρέπεμψε τον Λευτέρη Αυγενάκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι, μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων, η Επιτροπή θα επικυρώσει την εισήγηση.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τον βουλευτή Ηρακλείου να βιαιοπραγεί εις βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Το βίντεο από το επίμαχο περιστατικό:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24