Δεν θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο γήπεδο του Ολυμπιακού η Μίλαν

Με πρωινή προπόνηση αύριο στο Μιλάνο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ αργότερα η αποστολή των «ροσονέρι» θα ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα.

Το… πρωτοφανές είναι πως κατόπιν απόφασης του ίδιου του Τζενάρο Γκατούζο, η Μίλαν δεν θα πραγματοποιήσει προπόνηση στο ερυθρόλευκο γήπεδο όπως συνηθίζουν οι φιλοξενούμενες ομάδες, οπότε θα «πατήσει» γήπεδο κατευθείαν την Πέμπτη το βράδυ στο καθιερωμένο ζέσταμα πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24