Ο Κένι Λαλά αναμένεται να θέσει εαυτόν διαθέσιμο για τον Πέδρο Μαρτίνς και την ομάδα του Ολυμπιακού, απέναντι στην ΑΕΚ!

Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, ενώ θα δώσει το παρών ο Κένι Λαλά.

Ο ίδιος δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Χερόνιμο Μπαράλες, το οποίο τον «λάβωσε» στην εν λόγω αναμέτρηση επί του Αστέρα. Παρόλα αυτά, το χτύπημα αυτό κρίθηκε επιπόλαιο, ενώ όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Γάλλος έκανε τη θεραπεία που έπρεπε, προστατεύοντας το πόδι του. Θα βρίσκεται μέσα λοιπόν για το Κυριακάτικο ντέρμπι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται να τον ρίξει… ακόμη και βασικό τον Λαλά. Θα κριθεί φυσικά αυτό και αύριο Σάββατο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24