Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για τα ματς του Μαρόκο

Ο Χαλίλχοτζιτς θεωρεί ότι δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας για να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Μαρόκο στα δύο ματς με την Γουινέα – Μπισάου, αλλά και στο ματς με την Γουινέα που είχε αναβληθεί αρχές Σεπτεμβρίου λόγω του πραξικοπήματος στη χώρα των Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά.

Μπορεί για τον Ελ Αραμπί να ήταν μία εξέλιξη που σίγουρα δεν θα του άρεσε, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς θα έχει τον Μαροκινό επιθετικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Μπόντο Γκλιμτ – Λάτσιο 2-0: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό και το Champions League
Μπόντο Γκλιμτ – Λάτσιο 2-0: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό και το Champions League

Πάντως, σε δύο συνεχόμενες κλήσεις ο Ελ Αραμπί δεν είναι στα πλάνα του Χαλίλχοτζιτς. Αν δεν κληθεί ούτε στα παιχνίδια του Νοεμβρίου, τότε πολύ δύσκολα θα βρεθεί στα τελικά του Κόπα Άφρικα τον Γενάρη και τον Φλεβάρη, όπερ σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον χάσει σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24