Δεν είναι μόνο ο Μίτσιτς: Έρχεται νέο «μπαμ» με Σρέντερ στη Euroleague

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπάρχουν δημοσιεύματα πως στη Euroleague θα επιστρέψει ο Βασίλιε Μίτσιτς, όμως δεν είναι ο μόνος. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και ο Σρέντερ!
Αναμφίβολα, ένα από τα ονόματα που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα το ερχόμενο καλοκαίρι είναι εκείνο του Βασίλιε Μίτσιτς. Ο Σέρβος δεν έχει βρει ρόλο στους Φοίνιξ Σανς, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Αν και υπάρχει οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας, και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το ΝΒΑ και να επιστρέψει στη Euroleague.
Το ενδεχόμενο αυτό ήρθαν να δέσουν και οι δηλώσεις του πολύ καλού του φίλου, Σέιν Λάρκιν. Ο οποίος επίσης άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Euroleague.
Άλλο ένα πολύ μεγάλο όνομα που έχει ακουστεί πολύ έντονα είναι αυτό του Ντένις Σρέντερ. Ο Γερμανός παίζει στους Πίστονς, όμως είναι πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά το ενδεχόμενο να αφήσει το NBA και να μετακομίσει ξανά στην Ευρώπη, έπειτα από πολλά χρόνια στην Αμερική.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «Basketnews.com», η οποία τον αναφέρει στα πιθανά ονόματα που θα «παίξουν» από τις ΗΠΑ το ερχόμενο καλοκαίρι για μετακόμιση στην Ευρώπη.
Αναλυτικά όσα υποστηρίζει το «Basketnews.com» για τον Σρέντερ:
«Από το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά, έχει γίνει ανταλλαγή τρεις φορές σε δύο χρόνια. Στην πραγματικότητα, η τελευταία φορά που πέρασε μια ολόκληρη σεζόν στην ίδια ομάδα, ήταν το 2022 με τους Λέικερς». Ανέφερε σε βίντεο ο Λιθουανός αναλυτής, Γκίτις Μπλαζεβίτσιους.
«Έχουμε δει πόσο κυριαρχικός μπορεί να γίνει ο Σρέντερ σε διοργανώσεις της FIBA. Θα φανταζόμουν ότι θα ήταν κορυφαίος σκόρερ για τις περισσότερες ομάδες της EuroLeague και θα είχε ένα από τα πέντε μεγαλύτερα συμβόλαια. Για τον Ντένις θα σήμαινε ότι δεν θα συμμετείχε πια σε trades και δεν είχε μετακομίσεις μεσούσης της σεζόν. Επιπλέον, είναι πιθανό να είχε μια ευκαιρία να παίξει στην Γερμανία, γνωρίζοντας πόσο πολύ η Μπάγερν έχει εξελιχθεί τον τελευταίο καιρό», σημείωσε.
Πηγή: in.gr