Ο Γκάρι Ροντρίγκες έπαιξε στο φιλικό της Φενέρ κόντρα στην Αλάνιασπορ με τον παίκτη να τραυματίζεται δίχως όμως να εμπνέει ανησυχία.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε έναν μικρό τραυματισμό σε ένα φιλικό που έδωσε η Φενέρ κόντρα στην Αλάνιασπορ με τον παίκτη όμως να είναι εντάξει και να μην είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός του. Μην ξεχνάμε ότι είναι μία ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Ο διεθνής εξτρέμ, που ενδιαφέρει πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό, χτύπησε σε φιλικό της Φενέρ και έγινε αλλαγή. Ωστόσο σύμφωνα και με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του Γκάρι Ροντρίγκες (που συνεχίζει να θέλει να γυρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα) η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24