Μπάσιμο από τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα Media για ακόμη μια φορά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιθυμεί να ισχυροποιήσει την παρουσία του στον χώρο των ΜΜΕ.

Τη στιγμή που αναμένεται να εκπέμψει και πανελλαδικά το One Channel, ενώ βρίσκεται ήδη στην κατοχή του ο πρώην ΔΟΛ (Βήμα, Νέα και in.gr), ο γνωστός εφοπλιστής εμφανίζεται διατεθειμένος για ένα ακόμη «χτύπημα».

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει ενδιαφέρον για το σάιτ της οικονομικής εφημερίδας «Ναυτεμπορική», όπως αναφέρει το Secret των «Παραπολιτικών».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24