Οι δηλώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου.

Από την πλευρά της η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε τα εξής…

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ξέραμε από την αρχή τι αντίπαλος ήταν η Ολλανδία, ομάδα που μέχρι τώρα δεν έχει χάσει σετ. Στα δύο πρώτα σετ την κοιτάξαμε στα μάτια και την φθάσαμε στα όριά της. Ήμασταν πολύ κοντά στο να κάνουμε κάτι καλύτερα. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την Εθνική, από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο τα δώσαμε όλα. Εύχομαι αυτό το ευρωπαϊκό να είναι μόνο η αρχή και η Εθνική να συνεχίσει να τα δίνει όλα με πάθος και με ψυχή στο γήπεδο. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια μεγαλώνει και ωριμάζει το παιχνίδι μας. Αυτό το καλοκαίρι μάθαμε πολλά και γίναμε μεγαλύτερη ομάδα. Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως η Τουρκία, η Σερβία και η Ολλανδία θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24