Με όλα τα «όπλα» του ο Πρωταθλητής Ευρώπης το Σάββατο (09/02) για την 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία με την Γιουγκ στο Παπαστράτειο, για το LEN Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (09/02, 16:00) το Παλαιό Φάληρο στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Με τους Πειραιώτες να στοχεύουν στο «15 στα 15» στη διοργάνωση.

Σε ένα ματς στο οποίο ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα αγωνιστεί με όλα του τα «όπλα», καθώς ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος και Άντρο Μπούσλιε.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24