Η ΑΕΚ έθεσε θέμα salary cap στη Basket League στέλνοντας έγγραφη πρόταση σε άλλες εννέα ομάδες, όχι όμως και σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό. Ο κίνδυνος για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος.

Salary cap και στην Basket League επιθυμούν κάποιες ομάδες της κατηγορίας, με την ΑΕΚ να θέτει ως προϋπόθεση το ανώτατο μπάτζετ να βρίσκεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, η ΚΑΕ ΑΕΚ έστειλε έγγραφο με την πρότασή της σε εννέα ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στους παραλήπτες ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Εφόσον συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές, τότε θα κατατεθεί πρόταση στον ΕΣΑΚΕ για περάσει το θέμα του Salary Cap.

Πάντως, η κίνηση αυτή που έγινε χωρίς να ενημερωθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ζήτημα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση.

Διότι όλες οι ΚΑΕ πήγαιναν μαζί για να πάρουν χρήματα από τα κανάλια και ίσως αυτή η κίνηση από την πλευρά κάποιων άλλων ομάδων της Basket League να φέρει διάσπαση και η κάθε μία να συζητήσει ατομικά για τη συμφωνία της επόμενης σεζόν.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24