Ο Εντέν Αζάρ μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά και το επίπεδο φυσικής κατάστασης στο οποίο βρίσκεται.

Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι ο Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο σταρ να ετοιμάζει να πρωταγωνιστήσει με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Διαβάστε όσα είπε ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου:

«Προσπαθώ να διατηρώ το χαμόγελό μου. Είχα μερικούς δύσκολους μήνες, στους οποίους δεν πήρα ρυθμό. Τώρα πρέπει να αποδείξω πως μπορώ ακόμα να ανταποκριθώ. Δεν αμφιβάλω για τον εαυτό μου, αλλά καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αμφισβήτηση από τον υπόλοιπο κόσμο».

«Η φυσική μου κατάσταση είναι πολύ καλή. Φυσικά, μου λείπει ρυθμός, αλλά θέλω να παίξω στο πρώτο παιχνίδι μας στο Κατάρ. Δεν έχασα ξαφνικά τις ικανότητές μου. Αυτό θα είναι το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο συμμετέχω και θέλω να αποδείξω πως το Βέλγιο μπορεί ακόμα να βασιστεί στον αρχηγό του.

Θέλω να δώσω τα πάντα. Εγώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες μου, έχουμε φτάσει σε μια ηλικία που σκεφτόμαστε να αποσυρθούμε από την εθνική. Αλλά σίγουρα όχι πριν τα δώσουμε όλα στο Κατάρ».

Πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε από τον όμιλο. Μετά, όλα είναι πιθανά, αν δώσουμε το 100% μας. Προημιτελικός, ημιτελικό ή ακόμα και ο τελικός».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24