Αυτοί είναι οι λύσεις του Πέδρο Μαρτίνς που θα βοηθήσουν από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ έκανε γνωστή πριν από λίγα λεπτά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πιο συγκεκριμένα, στον πάγκο του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βρεθούν οι Αλέν, Μπενζιά, Γκερέρο, Βαλμπουενά, Αβραάμ, Τοροσίδης, Ραντζέλοβιτς.

Αντίθετα, εκτός 18αδας βρίσκονται οι Γκασπάρ και Καραργύρης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24