Οι δηλώσεις της Άλκηστης Αβραμίδου.

Την πρώτη ήττα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Γυναικών, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, γνώρισε η Εθνική μας ομάδα, κόντρα στην οικοδέσποινα Ουγγαρία με 13-10, την Παρασκευή (17/1), πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε απογοητευμένη  από το αποτέλεσμα:

“Προσωπικά αισθάνομαι απογοήτευση γιατί στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι. Ένιωσα μέσα στο νερό ότι η αντίπαλη ομάδα ήταν στα μέτρα μας. Μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και το πληρώσαμε. Γενικά δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μισό του αγώνα”.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24