Αθηνά Οικονομάκου: Απλά μια σκέτη απόλαυση! (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Ζουν σαν βασιλιάδες: Σούσουρο με την Μαριέττα Χρουσαλά ανέβασε ολόσωμη φώτο στην «χρυσή» τουαλέτα της κι όλοι πρόσεξαν την… χλιδή από πίσω
- Αυτή η 19χρονη κούκλα είναι κόρη πασίγνωστων Ελλήνων – Πήρε την ομορφιά της μαμάς και το ύψος του μπαμπά της
- Ιωάννα Τούνη για τον χωρισμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Ήταν μία απόφαση από κοινού
Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και οι κοιλιακοί της εντυπωσιάζουν τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο που διατηρεί εκεί ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Αθηνά Οικονομάκου.
Η ηθοποιός – επιχειρηματίας η οποία λατρεύει τη μόδα και έχει μεγάλη αδυναμία στα μαγιό μάς έδειξε ένα υπέροχο ψηλόμεσο κόκκινο μπικίνι που επέλεξε για τις πρώτες της βουτιές για το φετινό καλοκαίρι.
Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου:
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της Αθηνάς Οικονομάκου δε σταμάτησαν να σχολιάζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, με τους κοιλιακούς – πέτρα!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε στο
Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24