Την Τρίτη ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος αλλά τα περισσότερα φαινόμενα αναμένονται στα κεντρικά και νότια, από τη Θεσσαλία και νοτιότερα.

Την Τρίτη ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος αλλά τα περισσότερα φαινόμενα αναμένονται στα κεντρικά και νότια, από τη Θεσσαλία και νοτιότερα.

Βροχές περιμένουμε σχεδόν παντού, με καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Στερεά και το βόρειο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά ημιορεινά της χώρας, περισσότερες όμως θα είναι στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο.

«Έχω βίντεο που με αναγκάζει να πίνω ούρα και να γλείφω πλακάκια» – Σοκαριστικές καταγγελίες από ερωμένη πρώην σταρ της Premier League!
«Έχω βίντεο που με αναγκάζει να πίνω ούρα και να γλείφω πλακάκια» – Σοκαριστικές καταγγελίες από ερωμένη πρώην σταρ της Premier League!

Μετά το μεσημέρι, τα φαινόμενα στη δυτική και βόρεια Ελλάδα θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Το κρύο θα παραμείνει, με το θερμόμετρο να φτάνει το μεσημέρι τους 7 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια. 10 – 12 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και έως 19 στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 6 – 8 μποφόρ, πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο 9 μποφόρ, και μόνο στα Δωδεκάνησα θα φυσάει νοτιάς μέχρι 5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, με σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια του νομού, στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 – 12 βαθμούς. Αλλά στα βόρεια προάστια δεν θα ξεπεράσει τους 9 το μεσημέρι, με βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην αρχή της ημέρας, στα γύρω ορεινά ημιορεινά. Και πρόσκαιρα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, αλλά σταδιακά στην πόλη θα γυρίσει σε χιονόνερο. Ο καιρός από το μεσημέρι θα αρχίσει να βελτιώνεται. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 – 4 βαθμούς, βόρειοι οι άνεμοι 3 – 5 μποφόρ, ανατολικοί στα παραθαλάσσια της Χαλκιδικής, 7 – 8 μποφόρ.

πηγή: megatv.com

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24