Ο Γιάννης Καστρίτης υπολογίζει σε αρκετές απουσίες στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη ενόψει των ελληνικών playoffs με τον Ολυμπιακό.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για την πρώτη φάση των playoffs της Basket League και τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση (14/4) απουσίασαν οι Ίσμαελ Σανόγκο, Τζος Χάγκινς, Βασίλης Χρηστίδης και Σταύρος Σχίζας, ενώ ενοχλήσεις στο πόδι αισθάνθηκε ο Νόα Χόρκλερ, ο οποίος δεν προπονήθηκε.

Ο πρώτος αγώνας της σειρά είναι την Πέμπτη του Πάσχα, στις 19:15, στο ΣΕΦ.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, έδωσε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, ενώ οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα του Πάσχα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24