Με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, με τον ίδιο να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ένας από τους παίκτες του Θρύλου που δεν έχει εδώ και καιρό θέση στην ομάδα, είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ο Αμερικανός που είχε πάρει ευκαιρίες στην αρχή του πρωταθλήματος, πλέον είναι μόνιμα εκτός αποστολής.

Ο Μίτσελ δεν τον υπολογίζει και όπως είναι λογικό όταν το ρόστερ είναι τόσο μεγάλο, κάποιοι είναι αυτοί που θα μείνουν στην απ’ έξω. Ένας από αυτούς είναι ο Αμερικανός, ο οποίος δεν έχει εντυπωσιάσει από τα δείγματα που είχε δείξει και ήταν και ο μοιραίος στο 1-1 με τον Βόλο (δοκάρι και τετ α τετ).

Ο ίδιος γνωρίζει έχει ενημερώσει ότι θέλει να φύγει τον χειμώνα και η Μαρσέιγ (είναι δανεικός από τους Γάλλους) ψάχνει διακαώς ομάδα να τον δώσει δανεικό καθώς δεν υπολογίζεται από τον Τούντορ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24